Over mij

Ik ben Marloes Horsman – Pohan, getouwd, woonachtig in Pijnacker, mama van drie jonge kindjes en het gezicht achter de camera.

IMG_20170422_210432_237 (2)

Na mijn studie bouwkunde heb ik jaren gewerkt als consultant en trainer bij een bouwkundig softwarebedrijf. Op dit moment heb ik een tijdelijke functie in de werkvoorbereiding bij een woningbouwcorporatie. In de toekomst wil ik graag verder naar een functie waarbij ik mijn passie voor wonen en communicatie kan samenbrengen. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan fotograferen en het stylen van mijn woning.

Ik wist altijd al dat ik visueel ben ingesteld, mijn hele jeugd vulde ik met tekenen, schilderen en heel veel fantasie spellen (toneel) Ik denk in beelden. Het is dus niet vreemd dat na de geboorte van mijn tweelingmeiden ik niet meer kon stoppen met fotograferen. Ik ben een gevoelsmens, en probeer het gevoel van een moment vast te leggen in een foto. Ik bevries het moment en maak daarom liever geen geposeerde foto’s, maar puur en uit het moment gegrepen.

Op deze site wil ik graag mooie momenten met jullie delen, Kinderfotografie, zwangerschap, familieshoots en newborn. Daarnaast is er een aparte pagina voor wonen en interieur, omdat ik dit simpelweg te mooi vindt om niet met jullie te delen.

Zien wat ik zoal heb gedaan? Bekijk dan even de diverse onderwerpen in mijn Portfolio.

IMG_20170418_154152_421